Back to top

L'Orquestra Camerata XXI adquireix nom reusenc

L'Orquestra Camerata XXI canvia de nom. Ho fa després de signar un conveni de col•laboració amb el consistori reusenc. D'aquesta manera, la formació orquestral passa a anomenar-se Orquestra Camerata XXI-Ciutat de Reus i pretén encarar projectes més ambiciosos per potenciar la cultura de la música clàssica a la ciutat.
Conveni entre l'Ajuntament i l'Orquestra Camerata XXI

Orquestra Camerata XXI-Ciutat de Reus. Així és com s'anomenarà a partir d'ara la formació orquestral Camerata XXI. Aquest canvi ha estat possible a partir de l'acord que ha signat amb l'Ajuntament de Reus. El conveni de col·laboració té una durada de quatre anys amb un import econòmic de 18.000 euros. L'objectiu és promoure i potenciar la música clàssica a la ciutat.

Aquest 2019 la formació orquestral té previst realitzar dos concerts al Teatre Fortuny i un altre al Bartrina. El conveni permetrà consolidar l'orquestra i poder facilitar la seva exportació a nivell nacional i internacional.

Per altra banda, la Fundació Camerata XXI seguirà realitzant la tasca formativa i de difusió a la ciutat. En els mesos de gener i febrer, més de 2.500 alumnes de primària i secundària ja han gaudit de les més de 30 sessions formatives.

Amb més de 25 anys de trajectòria la Fundació Camerata XXI va crear la formació orquestral al 2003. Aquest darrer any, ha realitzat 18 produccions pròpies i 60 concerts públics.

Paraules clau: