Back to top

L'RTM ja és aquí!

La tercera edició del Festival RTM, el Reus Teatre Musical, ja és aquí. Fins diumenge, doncs, seran tres les companyies que pujaran a l'escenari del Bravium Teatre per ensenyar els seus nous projectes, tot plegat amb l'objectiu de donar visibilitat a les companyies de petit format.
RTM

El primer espectacle es podrà veure aquest divendres a les 21:30 h. Es tracta de 'Per si no ens tornem a veure', una història protagonitzada per dos prínceps obligats a casar-se que decideixen fugir per escapar del seu destí. El més curiós és que a l'espectacle hi faltarà l'instrument més habitual dels musicals, el piano, que és substituït per la guitarra.

Dissabte serà el torn de l'adaptació del musical 'Nine', on tots els papers de l'auca els farà l'actriu Mariona Castillo, només acompanyada musicalment per David Pintó. Es tracta de l'espectacle de més petit format de l'RTM, ja que només hi ha dos artistes a escena.

El darrer dia, diumenge, la companyia Vagas i Maleantas, només formada per dones, ens presenten un projecte on 4 coristes de diferents èpoques estan apunt de sortir a escena. El problema és que els cau un focus al cap i les mata a totes. La resta de l'obra ens situarà al limbe.

Paraules clau: