Back to top

L'skatepark de Reus es queda amb una única rampa

Els usuaris de la instal·lació s'han mostrat indignats per la falta d'avís previ, després que operaris de les brigades municipals n'hagin retirat dues aquest dilluns per motius de seguretat, segons ha explicat l'Ajuntament
Un camió de les brigades retirant una de les rampes

Agents de la Guàrdia Urbana s'han personat a primera hora del vespre d'aquest dilluns a l'skatepark per parlar amb els usuaris de la instal·lació, després que operaris de les brigades municipals retiressin dues rampes "per motius de seguretat", segons remarquen des del consistori reusenc.

Les dues rampes retirades s'uneixen a dues més que ja es van treure després que quedessin malmeses durant barraques. D'aquesta manera, la instal·lació disposa ara d'una única rampa. Fet que ha provocat la indignació dels usuaris que, sobretot, lamenten la manca de comunicació prèvia per part de l'Ajuntament. "Veiem que es prenen decisions, com la retirada de rampes, sense comunicar-nos res i ens trobem amb què qualsevol dia treuen totes les rampes perquè totes estan malmeses", reitera el president de l'Associació Bikecamp, Julio Pardo.

Des del consistori asseguren que "estan estudiant a fons" quines són les mesures a dur a terme en l'espai. Els usuaris, però, manifesten que ja van fer una proposta a l'Ajuntament i que va quedar en no-res. "Es va presentar una proposta senzilla i discreta, consistent en una feina de manteniment, i es va rebre una contraproposta desmesurada i que no s'ha tirat endavant", afirma Victor Cuéllar, un dels patinadors que fan ús de l'equipament.

Fonts dels consistori expliquen que la restauració de la rampa que queda a l'skatepark es farà al mateix espai, sense retirar-la. Sobre les rampes que s'han retirat, asseguren no tenir un termini de temps concret per a tornar-les a instal·lar.

Paraules clau: