Back to top

'L'últim home d'Estat' arriba al teatre Fortuny

Aquest espectacle gira entorn de la figura del primer ministre Winston Churchill, un dirigent polític amb clars i obscurs

Llums, càmera i acció. Així encarnava Joan Carreras a Winston Churchill, el primer ministre britànic que durant anys s'ha vist com un home d'estat, compromès amb el poble, generós i bo.

Ara bé, aquesta imatge és un fidel reflex d'aquesta figura? Aquesta qüestió és la que ha volgut resoldre el cicle 'Grans Mestres'.

'L'últim home d'estat'

Joan Carreras

Joan Carreras, actor que interpreta a Winston Churchill, ha afirmat que "aquesta figura d'Estat que ho va ser indubtablement també estava carregada de foscors i mereix ser escoltada, encara que sigui molt controvertit".

Aquest projecte també ha volgut fer reflexionar als espectadors sobre el sentit d'estat i el compromís polític envers el poble d'aquesta figura per tal de generar debat arran aquesta personalitat.

Francesc Cerro, director artístic de l'obra, ha afirmat que "precisament Churchill és l'últim home que té aquest concepte d'estat i sap que per insignificant que sembli una decisió pot trastornar tot el benestar i el futur d'un poble.

Aquest cicle seguirà explicant històries de mons incompatibles i valors radicals i despullant a protagonistes com Lorca o Titus Andrònic.

Paraules clau:

Notícies relacionades