Back to top

L'Última Llar nega que la Fiscalia els hagi denunciat per la desaparició d'animals

La protectora reusenca afirma que han rebut algunes denúncies, però han estat per particulars, entitats o anònims.

La CUP Reus denunciava pocs dies enrere la passivitat de Reus davant el maltractament animal, i en aquesta denúncia implicava també al centre de recollida d'animals L'Última Llar. La formació Política assegurava que la Fiscalia els havia denunciat per la desaparició de 1.500 animals, però la protectora ha desmentit aquesta acusació, afirmant que no han rebut cap denuncia per part l'autoritat fiscal. El director tècnic del centre, Roman Casanovas, ha explicat que "si hem rebut denúncies per part de particulars, entitats o anònims, però és molt diferent això, que dir que ens ha denunciat la Fiscalia".

Registre d'animals

l'Última Llar

En aquest sentit, l'Última Llar explica que totes les entrades i sortides dels animals, sigui per recollida, adopció, defunció o eutanàsia, aquest últim sempre per casos humanitaris, han de quedar registrat en un llibre oficial. Casanovas, ha explicat que "en cas d'investigació hi ha una documentació que sustenta aquests registres i no són documents que es puguin falsificar".

De moment la protectora reusenca no ha pres accions legals cap als cupaires, però sí que mantenen altres processos judicials amb entitats denunciants.

L'ENTREVISTA


optiques visio

 

Paraules clau:

Notícies relacionades