Back to top

“L'última sessió” del Palace es recrearà en un curt

El Cinema Palace viurà eternament en un curtmetratge de l'Escola de Cinema de Reus. Una producció per homenatjar i recordar un cinema que posarà punt i final a la seva activitat el 31 de març amb la projecció de Marcianos de Marte, l'últim curt de l'Escola de Cinema de Reus. 
Un dels moments de l'enregistrament del curt

Matí de càmeres, llums, actors i joves professionals de la producció cinematogràfica al Cinema Palace. Es deu a Última Sesión, el nou curtmetratge de l'Escola de Cinema de Reus que s'està gravant a l'històric cinema de Reus.

L'equip de producció del curt està format íntegrament per alumnes de l'Escola de Cinema de Reus sota la direcció del jove Roger Bessó. Els protagonistes del relat són els actors Alfons Nieto, Abril García, Ferran Garcia o Anton Bargalló. La producció serà un homenatge més a l'històric cinema de Reus, però també una denúncia a la violència masclista.  "És la història d'una parella que ve a veure l'última sessió del dia al Cinema Palace i, una sèrie de fets, provocaran que visquin de primera mà aquesta pel·lícula", ha explicat el director de l'Escola de Cinema de Reus, Daniel Villanueva.

El curtmetratge ha entrat ara en la fase de gravació i, malgrat titular-se Última Sesión, ja no podrà veure's al Cinema Palace. Un homenatge que sortirà a la llum quan el cinema reusenc ja formi part del passat i és que el 31 de març baixarà la persiana per sempre. El dia 30 acabarà l'activitat comercial, però encara li quedarà una última jornada de comiat.
 

Un dia més de vida per al Palace

Catifa vermella, photocall, un refrigeri i la projecció del curt Marcianos de Marte per donar l'últim adéu al Cinema Palace després de 39 anys d'activitat. El director de l'Escola de Cinema de Reus ha avançat que el dia 31 de març el Palace tancarà després de l'estrena de l'últim curtmetratge de l'escola, Marcianos de Marte, amb Miki Esparbé i Nuria Gago com a protagonistes.

L'acte de comiat, que compta amb el suport de Reus Capital de la Cultura Catalana, posarà punt i final a la història del Cinema Palace. A partir del dia 31, els cinèfils reusencs quedaran orfes a l'espera d'uns nous cinemes que haurien d'arribar al centre comercial la Fira.

Paraules clau:

Notícies relacionades