Back to top

L'USTEC demana que es rebaixin les mesures als centres educatius

El portaveu del sindicat a Tarragona, Juan Carlos Feijoo, manté la crida a la prevenció, encara que reclama reduir les restriccions anticovid sempre i quan es redueixi les ràtios entre professorat i alumnat.

Des del sindicat d'USTEC·STEs fan una bona valoració d'aquest curs en què s'ha retornat a les aules tot i la pandèmia. "Ha estat un curs de supervivència i, tot això, ho hem d'agrair als professionals i a les famílies dels alumnes que s'han comportat degudament, malgrat les mancances del Departament d'Educació", ha destacat Feijoo.

En aquest sentit, reclama que davant la davallada de casos covid i l'augment de la vacunació, es flexibilitzin també les mesures a les aules. "Demanem que es mantingui la prevenció, però creiem que si compleixen amb les ràtios i les diverses promeses es poden rebaixar les restriccions", afegeix.

Noves retallades

Des del sindicat també asseguren que el nou govern de la Generalitat ha donat pas a noves retallades. Feijoo explica que "han canvia els centres de màxima complexitat a alta, baixa o mitjana i això afecta a les plantilles i als recursos educatius". De fet, defensa que des del Departament d'Educació "diuen que aquests canvis es compensarà amb el professorat de reforç".

Paraules clau:

Notícies relacionades