Back to top

Macrooperatiu contra el cultiu i tràfic de drogues al Camp de Tarragona

Detenen 14 persones i intervenen més de 2.600 plantes i fins a 54 quilograms de cabdells de marihuana preparats per a la seva distribució.

Cau una xarxa criminal especialitzada en cultiu i tràfic de marihuana intensiu al Camp de Tarragona. La investigació es va iniciar a finals de l’any passat arran de la informació aconseguida pel Grup de Delinqüència Urbana de la comissaria de Salou. Els agents van tenir coneixement que un grup de persones estaven cultivant i distribuint grans quantitats de marihuana, i va arrencar l'operatiu Koman.

9 escorcolls i 14 detinguts

El dispositiu policial es va desplegar aquest dimarts, 5 de juliol, i va consistir en 9 entrades i escorcolls als municipis de Mont-roig del Camp, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, Tarragona, Vila-seca i Salou, entre d'altres. En aquestes entrades es van localitzar plantacions de marihuana en diversos estats de creixement. En total es van intervenir més de 2.600 plantes i fins a 54 quilograms de cabdells de marihuana preparats per a la seva distribució. També es va intervenir 21.400 euros en efectiu i gran quantitat d’aparells destinats al cultiu intensiu de marihuana.

Els detinguts, 14 en total, tenen edats compreses entre 20 i 51 anys, i se'ls acusa de delictes contra la salut pública, pertinença a grup criminal i defraudació de fluid elèctric. Tots ells van passar a disposició judicial el passat dijous i el jutge va decretar l'ingrés a presó per a 5 d'ells i llibertat amb càrrecs per a la resta, amb retirada del passaport i prohibició de sortida del país.

Paraules clau:

Notícies relacionades