Back to top

Madrid confirma que el projecte de la nova estació de Bellissens es redactarà el 2021

El Ministerio i ADIF confirmen que la licitació per a la redacció del projecte de l'estació de Bellisens es produirà a principis de 2021.

Tal i com us va avançar Canal Reus, els pressupostos del govern central per al 2021 contemplen una partida per enllestir els estudis prèvis a la construcció del Baixador de Bellissens. Uns estudis que s'enllestiran al llarg dels primers mesos de l'any vinent i que permetran que es pugui redactar el projecte de construcció de la que serà la segona estació de trens de la ciutat. Aquest dilluns ho han confirat la Secretaria General d'Infraestructures del Ministeri de Transports i també ADIF a l'Ajuntament de Reus.

Les conclusions d'Adif confirmen les previsions municipals, avalades amb l'estudi de demanda que Adif va realitzar abans de l’estiu; i fan coincidir les tres administracions en què l’estació de Bellissens és una infraestructura positiva i necessària per a la mobilitat a la ciutat.

Un projecte llargament reivindicat

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, valora positivament aquest nou pas i afirma que es tracta “d’una molt bona notícia que confirma la importància d’aquesta infraestructura. Un projecte llargament reivindicat que per fi veurà la llum i pel qual hem apostat des del primer dia. I una aposta que hem tirat endavant com un projecte de consens. De ciutat”.

Paraules clau:

Notícies relacionades