Back to top

Major presència d'empreses de càtering en la 26a edició de Tot Nuvis

La fira més esperada per a tots aquells nuvis i núvies ja està aquí. I és que aquest pròxim divendres 16 de novembre, firaReus obrirà les seves portes a la 26a edició de Tot Nuvis. Una mostra en què s'oferiran serveis diversos relacionats amb l'organització d'una boda.
Major presència d'empreses de càtering en la 26a edició de Tot Nuvis

La fira Tot Nuvis es prepara per a la seva 26a edició. Un dels actes més esperats per a totes aquelles parelles que tenen previst dir el si vull aquest pròxim 2019. I és que un centenar d'expositors oferiran tota mena de serveis relacionats amb l'organització d'una boda, entre els quals trobem una major presència de serveis de restauració, així com empreses de fotografia i vídeo. Una edició en què es deixa entreveure el boom de les empreses de càtering, contràriament als restaurants tradicionals.

"Els restaurants més clàssics donen pas a uns altres espais que poden oferir ofertes més úniques i personalitzades als nuvis. I això comporta que es necessitin cada vegada més empreses de càtering", explica Isaac Sanromà, president del Comitè Executiu de firaReus.

No obstant això, l'activitat per excel·lència de la fira Tot Nuvis continua sent les desfilades, les quals mantindran el format individual de l'any passat per tal d'oferir un servei més personalitzat. Unes desfilades que tindran "una durada aproximada de 30 minuts i un aforament per a 150 persones", tal com assegura Sanromà.

Una fira que l'any passat va tenir un impacte econòmic de 900.000 euros. Unes dades que expliquen per què el 72% dels expositors repeteixen cada any. Així doncs, i per un preu de 5 euros, la fira Tot Nuvis obrirà les seves portes aquest divendres 16 de novembre i s'allargarà fins al pròxim 18 de novembre.

Paraules clau: