Back to top

El mal estat de la gespa de l'Estadi Municipal continua preocupant al Reus FC Reddis

Després de la derrota contra l'Europa a la Copa Catalunya, la gespa de l'estadi va tornar a ser assenyalada per les males condicions en les quals es troba.

L'últim enfrontament entre el Reus FC Reddis contra l'Europa, a la segona ronda de la Copa Catalunya, va estar marcat per un terreny de joc que va dificultar les passades, i que va entrebancar el joc de possessió dels dos equips. El partit finalment es va resoldre en la tanda de penals, i l'entrenador Marc Carrasco va mostrar el seu descontentament amb el mal estat de la gespa, ja que no va permetre imposar el joc ràpid i combinatiu que els Roigs i negres voldrien.

Tot i que es va decidir limitar la càrrega d'ús del camp al mínim possible per no malmetre més la gespa, l'estat del terreny de joc no sembla millorar respecte a la passada temporada, quan els locals es van veure obligats a debutar fora de casa per culpa de les males condicions. L'Ajuntament de Reus, es va comprometre a garantir les millors instal·lacions possibles per aquesta temporada i a treballar per aconseguir un camp digne i decent, però sembla que durant aquesta campanya la gespa continuarà sent la protagonista a l'espera de millores pel que fa al seu tractament.

Paraules clau:

Notícies relacionades