Maneta al ritme de Victor Oribe

El Reus FCR recupera el lideratge en solitari de la Primera Catalana després de golejar l'Atlètic Sant Just (0-5) i de l'ensopegada del Valls a Sarrià (3-0).

S'havien disputat dos minuts de duel i el Reus ja guanyava. Marcel Meseguer no ha desaprofitat un penal per avançar els roigs-i-negres i afrontar el duel de cara (0-1). Després de diversa estona sense massa opcions de perill, Victor Oribe amb un xut creuat ha fet el segon abans del descans (0-2). En aquell moment, es confirmava la derrota del Valls al camp del Sarrià (3-0).

Els de Marc Carrasco han continuat amb la seva mentalitat ofensiva, i Oribe ha fet el tercer en un u contra u davant del porter local (0-3). Per acabar-ho de rematar, el fitxatge del mercat d'hivern ganxet ha firmat el seu hat-trick particular (0-4). En el darrer sospir del partit, Josep Ramon Sardà ha fet el cinquè i últim gol reusenc (0-5).

Líders en solitari

Amb la tercera victòria i cinquena porteria a zero consecutives, el Reus recupera la primera posició en solitari de la Primera Catalana, aprofitant l'ensopegada dels vallencs. Aquesta setmana els ganxets rebran la visita a l'Estadi del Can Vidalet, quart classificat.

FOTOGRAFIA: Andrés Romero