Maneta de la Fundació a Cubelles

Vuitena victòria consecutiva de la Fundació Futbol Base Reus. Abans del descans les reusenques van deixar el partit dat i beneït gràcies al doblet d'Irati Lazcano i un gol de Mireia García.

Triomf plàcid de la Fundació Futbol Base Reus en la seva visita al camp del Cubelles. L'equip dirigit per Marc Mestres va buscar els tres punts des d'un bon inici, tal com demostren els dos primers gols del duel, obra d'Irati Lazcano i que van arribar abans del primer quart d'hora de joc. Abans del descans, Mireia García va fer el 0-3 que sentenciava el duel des del punt de penal. A la represa, Marina Ramos al 46 i Esther de Manuel al 61 van fer el definitiu 0 a 5.

Nova victòria de les roigs-i-negres, que acumulen vuit triomfs consecutius a la Segona Catalana. Xifres que les permet liderar la classificació amb 43 punts, sis més que el Morell, que continua tenint dos enfrontaments pendents. Aquesta setmana l'equip descansa, i tornarà a la competició el diumenge 6 de març a l'Estadi, rebent la visita del Tàrraco.

FOTOGRAFIA: Xavi Guix