Maneta en vint minuts

Les de Marc Mestres endossen una nova maneta aquesta temporada, cinc gols que han arribat en els primers 45 minuts.

Nova golejada de la Fundació Futbol Base Reus per mantenir una setmana més la seva imbatibilitat. Segona maneta consecutiva de les roigs-i-negres, que en aquesta ocasió n'han tingut prou amb mitja part per sentenciar el duel. Isa Margalef ha fet la primera diana del partit al minut 14 (1-0), i cinc minuts després, Mar Dalmau ha fet el segon (2-0). Sense temps perquè les visitants reaccionessin, Natàlia Àlvarez ha sentenciat el partit al 21 del primer temps (3-0).

A la mitja hora de joc Naiara Sorribes ha incrementat el compte golejador de les locals amb el quart, i la mateixa Sorribes ha situat el cinquè i definitiu gol de l'enfrontament (5-0). Catorzena victòria en quinze partits de la Fundació, que la setmana viatjarà fins a Martorell per jugar la penúltima jornada de la primera volta contra les terceres per la cua.

De nou, líders

El comitè de competició ja ha donat els tres punts a la Fundació respecte al partit contra el Parc, en què les visitants no es van presentar. Amb aquests tres punts, les de Marc Mestres recuperen el lideratge en solitari de la Primera Catalana.