Back to top

Mans Unides i Forn Huguet col·laboren amb la "Galeta solidària"

La pastisseria reusenca i l'ONG han ideat aquesta galeta per agrair la solidaritat i les col·laboracions de tots els ciutadans.

Mans Unides, amb la col·laboració de la pastisseria Huguet de Reus, ha creat una Galeta Solidària que s'obsequiarà a aquelles persones o entitats que organitzin activitats solidàries de recaptació de fons a benefici de Mans Unides. També es lliurarà a aquelles que participin en fires, trobades o "sopars virtuals". La idea va sorgir després que moltes de les activitats que, normalment es duien a terme com el sopar de la fam, s'hagin hagut de virtualitzar. Per tant, amb aquesta galeta es vol agrair la col·laboració de la ciutadania en aquests actes solidaris.

Mans Unides organitzava cada any diverses activitats solidàries de recaptació de fons en molts municipis: concerts, fires, berenars, mercadets, etc. Entre elles el tradicional "Sopar de la fam", però amb motiu de les restriccions de la pandèmia de la Covid-19 totes aquestes activitats s'han vist molt limitades. 

Paraules clau:

Notícies relacionades