Back to top

MAPA | Tots els locals de la Ganxet Pintxo de primavera 2022

Consulta el mapa amb els locals participants i les seves tapes de la 19a edició Ganxet Pintxo de Reus

Del 31 de març al 10 d'abril torna a Reus la Ganxet Pintxo, En aquesta ocasió, que serà la dinovena, hi participaran un total de 35 establiments que oferiran les seves millors creacions gastronòmiques. La tapa costarà 3,5 euros i inclourà una beguda

Consulta AQUÍ tots els locals de la Ganxet Pintxo 

Donació de sang

Es recupera la històrica col·laboració amb el Banc de Sant i Teixits de l'Hospital de Sant Joan i, per tant, totes les persones que donin sang els dies 5, 6 i 7 d'abril rebran dues tapes gentilesa dels establiments participants. 

Votar la millor tapa

Els clients de la ruta tindran l'oportunitat de votar les millors tapes de la Ganxet Pintxo. Una votació que servirà per determinar els guanyadors dels tres premis populars. En paral·lel el jurat professional decidirà quins són els tres guardonats en la seva categoria.

El cartell d'establiments distingits el completarà amb el premi que atorga Estrella Damm a la tapa que millor marida amb la seva cervesa; el premi Ganxet Llengua, que el CNL lliurarà a l'establiment amb més sensibilitat per la llengua catalana, i finalment, el premi especial Gremi de Forners, amb el que l'entitat distingirà la tapa elaborada amb el millor pa de forner artesà d'aquesta edició. 

Paraules clau:

Notícies relacionades