Back to top

Marc Carrasco dirigirà el Reus en el debut a Tercera

El club ho ha anunciat aquest dimarts a la tarda. D'aquesta manera, el tècnic ganxet sumarà la tercera temporada al capdavant del conjunt roig-i-negre.

Era la notícia que molta gent esperava: Marc Carrasco continuarà comandant el projecte del Reus FCR. I ho farà per tercera temporada consecutiva, després d'aconseguir dos ascensos (més el de la Superlliga, ara anomenada Lliga Elit), i en el debut del club a la Tercera Federació. De fet, en els darrers dies havia circulat un rumor amb poca base que situava el tècnic ganxet lluny de la capital del Baix Camp, una situació que l'entitat s'ha encarregat de desmentir ràpidament.

Ara fa dos anys, en la seva presentació com a entrenador del primer equip, Carrasco va assegurar que el projecte naixia "per estar a dalt i ser un referent al futbol provincial i català", una situació que s'ha encarrilat amb el triple ascens en dos anys. Exjugador del CF Reus i del mateix club quan s'anomenava Reddis, el tècnic és el clar exemple del que representa el projecte.

Paraules clau:

Notícies relacionades