Back to top

Marc Carrasco, fidel al "partit a partit"

L'entrenador del Reus FCR ha estat el protagonista del Cercle Central d'aquest dilluns, on ha assegurat que l'equip només pensa en el pròxim rival: el Santboià.

Un bany de realitat respecte a la categoria. Així considera que va ser el Prat-Reus del passat diumenge l'entrenador roig-i-negre Marc Carrasco. Els reusencs van patir més del compte per emportar-se els primers tres punts del curs. En declaracions al Cercle Central de Canal Reus, el tècnic considera que "s'ha generat l'expectació que hauríem de guanyar cada partit de forma aplastant", i la "categoria és la categoria". Assegura que tenir "jugadors amb experiències en categories més altes no t'atorga res més que experiència".

"Partit a partit"

Carrasco va ser preguntat per un possible ascens a Tercera com a principal objectiu. L'entrenador va respondre que l'equip "ha de preparar-se de la millor manera possible pel partit contra el Santboià". Destaca que el Reus FCR s'ha "extret de les circumstàncies que es poden generar amb les enquestes o a les xarxes socials". Amb un entrenador fidel al "partit a partit", aquest diumenge duel entre el Santboià i el Reus, els anecdòtics dos primers classificats de la Primera Catalana.

Recupera l'entrevista completa aquí.

Paraules clau:

Notícies relacionades