Back to top

Marc Carrasco: "El nostre sostre ens l'ha de marcar el camp"

L'entrenador del Club de Futbol Reddis valora positivament la feina de l'equip en aquest inici de curs, i destaca la connexió que hi ha entre l'equip i l'afició.

La bona arrancada de temporada del CF Reddis -victòria contra el CD Morell i empat davant del Cambrils Unió-, no canvia el discurs de l'entrenador reusenc Marc Carrasco. En una entrevista al Cercle Central de Canal Reus, el tècnic es mostra satisfet de la feina de l'equip i assegura que el sostre del Reddis "l'ha de marcar el camp". L'exjugador del CF Reus també deixa clar que van partit a partit, i que "a partir d'aquí ja veurem fins on és capaç d'arribar l'equip". 

Connectats amb l'afició

Tot i jugar fora de casa els primers dos partits del curs, el Reddis ha comptat amb el suport d'un grup nombrós d'aficionats de la ciutat que estan seguint el conjunt reusenc fora de casa. Per Carrasco "el projecte simbolitza un element que crec que ens integra a tots i ens fa estar units", i assegura que "més enllà d'intentar fer bé les coses per guanyar, també tenim un grau de responsabilitat de fer feliç a l'afició després de no poder gaudir del futbol durant dues temporades".

Aquest dissabte el Club de Futbol Reddis jugarà el tercer partit consecutiu fora de casa, al camp del CF Pobla de Mafumet

Paraules clau:

Notícies relacionades