Back to top

Marc Carrasco, nou director esportiu de la Fundació Futbol Base Reus

El tècnic del Reus FCR compaginarà la seva funció d'entrenador del primer equip amb la de màxim responsable esportiu de la Fundació.

Amb passat com a responsable de la base del CF Reus, i amb el mateix càrrec a la Fundació, Marc Carrasco passa a ser el màxim dirigent esportiu de l'entitat roig-i-negra. L'exjugador del Reus i actual tècnic del Reus Futbol Club Reddis, compaginarà el seu càrrec d'entrenador amb el de responsable esportiu del club ganxet. L'objectiu de Carrasco és el de "seguir amb una línia continuista" respecte a la feina que s'està fent. Assegura que el club ha d'exercir amb "responsabilitat", els "valors, identitat i sentiment de pertinença que es va crear amb el CF Reus i ara amb la FFBR". 

Ambició

Carrasco, que va ser l'entrenador de l'ascens del juvenil a Nacional, vol que la Fundació sigui ambiciosa tot i que l'entitat "no pot créixer perquè la instal·lació no ens deixa fer-ho". Subratlla que el club ha de ser "ambiciós", i tot i que considera que "en l'àmbit del futbol base estem ben posicionats", cal fer un "salt de qualitat" amb el juvenil.

El nou director esportiu vol que la Fundació continuï ajudant als jugadors perquè creixin i puguin marxar a clubs professionals, i també per nodrir els primers equips de l'entitat amb el màxim de jugadors de la base possibles.

Paraules clau:

Notícies relacionades