Back to top

Marc Carrasco: "El sentiment de pertinença ens ha d'unir"

El nou tècnic del CF Reddis ha estat presentat aquest dimecres, i s'ha mostrat il·lusionat per dirigir el projecte.

Ve d'ascendir el juvenil masculí de la Fundació a Nacional, i té passat com a futbolista del Club de Futbol Reus Deportiu i el Club de Futbol Reddis. Marc Carrasco ja ha estat presentat com a primer entrenador del CF Reddis per la temporada vinent, en la que serà el primer curs del projecte que uneix la Fundació, el mateix club blanc-i-blau i la plataforma Sempre Reus 1909. "La idea em va captivar des d'un inici", assegura el tècnic, que es mostrava "content, optimista i amb ganes de créixer". Carrasco diu que "el projecte neix per créixer, per estar a dalt i ser un referent al futbol provincial i català".

L'equip està pràcticament tancat. Moltes cares noves, amb algun jugador del Reddis 2020/2021 que també renova. El tècnic considera que hi ha una cosa que "no es pot pagar, i és el sentiment de pertinença. Tots els jugadors han estat relacionats amb la base del CF Reus o del primer equip del CF Reus i el CF Reddis. Aquest sentiment ens ha d'unir perquè les coses surtin el millor possible".

L'objectiu és créixer

Ningú amaga que un dels objectius d'aquest projecte és el de recuperar, més aviat que tard, el futbol de referència a la ciutat. Carrasco comenta que "l'equip ha de créixer per posicionar-se a categories més altes". Això sí, tocant de peus a terra i amb el 'partit a partit' com a lema. "La nostra idea és estar el més amunt possible, i un cop arribem als últims cinc partits, ja pensarem en alguna cosa més". L'objectiu ara com ara és "preparar-se el millor possible pel primer partit", recalca Carrasco.

El retorn de l'afició a l'Estadi

Un dels punts importants pels integrants del projecte és el de recuperar l'afició a l'Estadi Municipal. Que la gent es torni a engrescar. Segons el tècnic, "la millor manera d'enganxar a l'aficionat és que l'equip funcioni: que sigui atractiu, valent, que jugui a camp contrari... no hi ha una millor fórmula perquè la gent vingui a l'Estadi".

El pròxim 2 d'agost començarà la pretemporada del CF Reddis, que es presentarà davant de la ciutat el 7 de setembre.

Paraules clau:

Notícies relacionades