Back to top

Marc Julià, al cinc ideal de l'OK Lliga

El roig-i-negre veu recompensada la seva temporada, en la que ha estat una peça clau en el sistema de Jordi Garcia.

Gairebé en plena revetlla de Sant Joan, la Federació Espanyola de Patinatge va donar a conèixer el cinc ideal de la temporada a l'OK Lliga. La gran temporada del Reus Deportiu Virginias no ha passat desapercebuda pel jurat que determina aquests premis, i el mag d'Olot Marc Julià ha estat escollit entre els millors jugadors de la temporada.

Els números diuen que Julià ha marcat 32 gols i ha regalat 7 assistències en 39 partits, repartits entre la Copa, la fase regular de la competició domèstica i el play-off de l'OK Lliga. Unes xifres que demostren que el de la Garrotxa s'ha afermat com un dels grans de l'hoquei patins. I no només això, sinó que també s'ha consolidat com un jugador regular i amb la capacitat de controlar els partits i portar-los al ritme de la seva batuta.

Domini gallec

El cinc ideal té una forta presència del campió de l'OK Lliga, el Deportivo Liceo: Juan Copa com a millor entrenador, Roberto di Benedetto ha estat escollit MVP, i també hi ha el capità gallec Dava Torres i el porter Carles Grau. Pau Bargalló és l'únic representant del Barça en aquest cinc ideal.

Paraules clau:

Notícies relacionades