Back to top

Marc Julià és convocat d'última hora pel Mundial

Des de Canal Reus hem parlat amb l'olotí, i també amb Sergi Aragonès, per fer la prèvia dels World Roller Games d'Argentina.

FOTOGRAFIA: Reus Deportiu

Notícia d'última hora en el món de l'hoquei patins. Marc Julià ha estat convocat per disputar els World Roller Games d'Argentina amb la selecció estatal dirigida per Guillem Cabestany. L'olotí s'havia quedat a les portes de disputar el Mundial, però en una decisió anunciada aquest dijous a la tarda a les xarxes socials, la Federació ha anunciat que el 15 del Reus viatjarà fins a San Juan. Una lesió de Toni Pérez, que volarà igualment amb la selecció, ha obert les portes de la convocatòria al mag d’Olot.

Julià, autor de nou gols i dues assistències en el que portem de l'OK Lliga, ha pogut fer alguns entrenaments amb la selecció i es preveu que dilluns pugui formar part de l'equip en la jornada inaugural contra Argentina. Amb la convocatòria de Julià, el combinat de Guillem Cabestany comptarà amb tres porters i vuit jugadors de pista.

Entrevista a Marc Julià i Sergi Aragonès

Des de Canal Reus hem parlat amb l'olotí, i també amb Sergi Aragonès, per fer la prèvia dels World Roller Games d'Argentina. 

Paraules clau:

Notícies relacionades