Back to top

Marc Julià disputarà la Golden Cat amb Catalunya

El combinat català, dirigit per Jordi Camps i Josep Maria Barberà, se les veurà amb França, Itàlia i Alemanya.

El 15 del Reus Deportiu Virginias Marc Julià jugarà la Golden Cat amb Catalunya. Es tracta d'una competició que es jugarà de dijous a diumenge a Olot, i que comptarà amb la selecció catalana i els combinats de França, Itàlia i Alemanya en categoria masculina, i també amb Suïssa en la femenina. El torneig, que forma part de la Setmana Catalana de l'Esport, tindrà un format de lliga a una volta i una final entre els dos primers classificats.  

En la jornada inaugural de dijous (21 h) Catalunya s'enfrontarà amb França, el duel contra Itàlia serà el divendres (19 h), mentre que el darrer partit de la fase de grups entre el combinat català i Alemanya es jugarà dissabte (15 h). La final està prevista per diumenge a les 13:30 h.

La convocatòria

Els seleccionadors Jordi Camps i Josep Maria Barberà han convocat als porters Martí Serra (Liceo) i Guillem Raurell (Olot); i els jugadors Marc Julià, Sergio Miras i Martí Casas (Calafell), Joan Cañellas (Lleida Llista), Jordi Bargalló i Eloi Mitjans (Noia), Marc Grau (Barça) i Roc Pujadas (Porto). 

Paraules clau:

Notícies relacionades