Marc Julià guanya la Golden Cat amb Catalunya

La selecció catalana s'imposa a França en la final disputada aquest diumenge a Olot (5-4).

L'olotí del Reus Deportiu Virginias Marc Julià s'ha proclamat campió de la Golden Cat amb la selecció catalana. El combinat entrenat per Jordi Camps va superar la França dels germans di Benedetto en la final (5-4), després de remuntar els dos gols inicials de Bruno di Benedetto i la diana del seu germà Carlo. Arnau Xaus abans del descans, Jordi Bargalló a la represa i Roger Bars per partida doble van situar Catalunya per davant en el marcador (4-3). Mathieu Le Roux va empatar pels francesos, però en el darrer minut, Eloi Mitjans va donar el títol al conjunt català

Marc Julià ha tancat la seva participació a la Golden Cat anotant tres gols, un doblet contra Itàlia i una diana contra Alemanya. D'altra banda, l'azzurra de Checco Compagno va perdre en el darrer partit de la fase de grups contra França i es va quedar fora de la final.

FOTOGRAFIA: Federació Catalana de Patinatge