Back to top

Marc Julià també anirà a l'Europeu

Després de quedar-se fora en la convocatòria inicial de Guillem Cabestany, finalment l'olotí anirà a l'Europeu substituint Ferran Font.

FOTOGRAFIA: RFEP

Com ja va passar amb el Mundial, Marc Julià torna a entrar en una convocatòria amb la selecció estatal a "última hora" -entre cometes perquè l'Europeu és al juliol-. L'olotí, que ha fet mèrits suficients per formar part de la selecció inicial, ha acabat entrant per substituir el jugador de l'Sporting Ferran Font. Segons explica la Federació, el català és baixa "per problemes físics" i no podrà disputar l'Europeu de seleccions.

Cal recordar que en l'anunci oficial fet la setmana passada, els roigs-i-negres Càndid Ballart i Sergi Aragonès van formar part d'aquesta llista. D'aquesta manera, el Reus i el Barça són els únics dos equips que aportaran tres jugadors al combinat dirigit per Guillem Cabestany. 

La convocatòria de Guillem Cabestany

  • Porters: Carles Grau (Barça), Càndid Ballart (Reus).
  • Jugadors: Xavi Barroso i Roc Pujadas (Porto), Pau Bargalló i Marc Grau (Barça), Sergi Aragonès i Marc Julià (Reus), Nil Roca (Benfica), César Carballeira (Liceo), Martí Casas (Calafell).

Paraules clau:

Notícies relacionades