Back to top

Marc Mestres: "La Fundació vol créixer i ser una referència"

L'entrenador de la Fundació Futbol Base Reus Marc Mestres i la capitana Esther de Manuel van passar pel Cercle Central per valorar l'ascens de l'equip a la Primera Catalana.

La Fundació Futbol Base Reus es troba immersa en la celebració de l'ascens a la Primera Catalana. La festa es va traslladar de la gespa de l'Estadi Municipal al dinar post victòria, passant també, per una recepció institucional a l'Ajuntament de Reus, on l'alcalde els va lliurar una placa commemorativa de reconeixement pel seu mèrit esportiu.

Entre celebració i celebració, l'entrenador Marc Mestres i la capitana Esther de Manuel van passar pel Cercle Central de Canal Reus, on van afirmar que el projecte de la Fundació té futur. El tècnic assegura que l'objectiu de l'equip i l'entitat "és créixer i ser una referència per les nenes de la ciutat i de la província", i que les jugadores de la base "han de tenir una referència per poder-se mirar". 

Un ascens treballat

L'equip es mostra satisfet per la fita assolida, i també va fer valdre tota la feina feta que hi ha darrere d'un ascens de categoria. Hi ha hagut "molta feina per part de les jugadores i de l'staff tècnic", explica de Manuel. La capitana va subratllar que "amb perseverança s'aconsegueixen les coses". La defensa central de la Fundació va confessar que es va "emocionar en veure les jugadores de la base contentes per nosaltres".

La Fundació, però, encara no està de vacances. Aquest cap de setmana disputa el darrer partit de la temporada al camp de la Plana.

FOTOGRAFIA: Xavi Guix

Paraules clau:

Notícies relacionades