Back to top

Marc Mestres: "Treballarem per estar a la zona alta de la classificació"

L'entrenador de la Fundació Futbol Base Reus va assegurar que la lluita per l'ascens d'aquesta temporada serà més difícil que l'any passat.

Després del triomf contra el Ribes en el debut de la Fundació Futbol Base Reus a la Primera Catalana, l'equip dirigit per Marc Mestres afronta una nova temporada il·lusionant. En declaracions al Cercle Central de Canal Reus, el tècnic explica que "nosaltres somiem, però som conscients que enguany és més dificíl aconseguir l'ascens", ja que només puja un equip. Considera que l'èxit pot arribar si l'equip guanya "en moments claus de la temporada", i que treballaran "per estar a dalt". 

El debut a casa haurà d'esperar

La primera trava de la temporada, però, arriba des de casa. La Fundació no podrà disputar el partit d'aquest cap de setmana a l'Estadi contra el Sant Cugat pels treballs de millora de la gespa, i inverteix el sentit de la jornada. Mestres assegura que "l'Estadi és una arma molt potent per nosaltres", i lamenta que ara mateix només poden "adaptar-se a la situació".

Així doncs, és molt probable que el debut de la Fundació a l'Estadi no arribi fins a la sisena jornada de la Primera Catalana. Seria el 23 d'octubre contra el filial del Llevant les Planes.

Paraules clau:

Notícies relacionades