Back to top

Maremar, de Dagoll Dagom, tanca gira a Reus

El teatre Fortuny de Reus ha estat l'escenari de les darreres funcions de Maremar, de Dagoll Dagom. Un musical basat en l'obra de Shakespeare "Pèricles, Príncep de Tir", i on la música s'inspira en les cançons de Lluís Llach.
maremar, un drama lligat al mar i als refugiats

Naufragis, guerres, tempestes, pirates... Aventures i acció no s'aturen a Maremar, un espectacle que vol traslladar el drama de Pèricles, que perd la seva dona Thaïsa després del part, i que més tard és separat de la seva filla Marina, a la situació actual dels refugiats, les pasteres, els camps de concentració o els traficants de persones. I tot plegat, lligat al mar, a la Mediterrània nord-oriental.

Maremar, una metàfora sobre la vida explicada amb un viatge a través del mar

el drama de pèricles a maremar

Crueltat, desesperació, i situacions portades al límit, però també bondat, comprensió i amors familiars incondicionals, embolcallen l'obra d'una atmosfera poètico-emocional on la música, que beu del cantautor Lluís Llach, esdevé un element clau.

Valoracions molt positives les d'un públic que no ha volgut perdre's la darrera oportunitat per viure la incansable lluita d'un pare per retrobar-se amb la seva filla.

Paraules clau:

Notícies relacionades