Back to top

Maremar, un drama d'actualitat

Cant, dansa i teatre s'uneixen a Maremar, l'últim muntatge de Dagoll Dagom, que a partir d'una adaptació de Shakespeare, parla dels drames dels refugiats. L'espectacle poètico-musical, que s'inspira en les cançons de Lluís Llach, s'ha representat aquest cap de setmana al Teatre Fortuny.
maremar de dagoll dagom

L'obra arrenca amb els plors d'una noieta que encarna el personatge d'una refugiada desconsolada perquè ha perdut els seus pares. I a partir d'aquí, un personatge fantàstic desgrana la vida de Pèricles, Príncep de Tir,  basada en un dels grans èxits del dramaturg William Shakespeare.

Maremar explica la història d'un pare, Pèricles, una mare, Thaïsa, i la seva filla, Marina, que lluiten per retrobar-se enmig de les hostilitats que els depara la vida: nafragis, pèrdues, fugides, guerra... Situacions extremes que Dagoll Dagom ha volgut adaptar a l'actualitat partint de les similituds amb el món desolat dels refugiats: els camps, les pateres, els rescats, els voluntaris i els traficants de persones.

L'obra teatral és una metàfora de la vida explicada a través d'un viatge pel mar. Amb un plantejament auster però colpidor. Una adaptació poètica i emocional que beu de les cançons de Lluís Llach. Un muntatge que ens recorda que, per més adversitats que ens depari la vida, l'esperança no s'ha de perdre mai.

Paraules clau:

Notícies relacionades