Back to top

Maria Arnal i Marcel Bagés clouen l'Accents a Reus

El teatre Fortuny va acollir divendres els artistes Maria Arnal i Marcel Bagés per presentar el seu segon disc i per finalitzar la seva gira al festival Accents.

La vuitena edició del festival Accents va tancar divendres amb la participació dels artistes Marcel Bagés i Maria Arnal. Els artistes ja coneixien el festival, ja que era el tercer cop que hi participaven, i es van encarregar de dur al directe el seu segon àlbum, "Clamor".

La tercera visita de la cantant de Badalona i del guitarrista de Flix al Festival Accents ha suposat la consagració absoluta del grup. El seu nou disc, compost, gravat i produït entre Barcelona i Atenes conjuntament amb David Soler, no només redimensiona el concepte de tradició sinó que l'introdueix definitivament cap al futur.

accents

El Festival Accents ha portat, en els darrers dos mesos i mig, 24 propostes musicals dels Països Catalans a set localitats del Camp de Tarragona. Aquest va posar punt final a la seva edició de 2021 el passat divendres i de pas, va anunciar que l'any 2022 continuarà amb la fórmula d'una seu principal a la ciutat de Reus i altres poblacions al Camp de Tarragona, com la Selva del Camp, Riudoms, Cambrils, Mont-roig i seguint amb les novetats d'enguany, Botarell i el Morell.

Paraules clau:

Notícies relacionades