Back to top

Marina Sánchez i Irene Fernández guanyen Objectiu Paki a Canal Reus

Aquest dissabte s'ha pogut veure la final del talent show coproduït amb La Xarxa. La cambrilenca i la riudomenca s'han imposat a Anna Molina i Natàlia Corvo

La gran final d'Objectiu Paki a Canal Reus s'ha resolt amb dues guanyadores. Marina Sánchez i Irene Fernández. El jurat va destacar de les dues la seva capacitat de dialogar amb el públic des de l'escenari. Sánchez va cantar un tema de Sílvia Pérez Cruz, 'Mañana', mentre que Fernández va interpretar 'I dreamed a dream' del musical Els Miserables. 

Anna Molina, una de les preferides del públic, va quedar eliminada després d'interpretar 'La llorona' i errar en un parell de notes. El jurat va destacar la gran veu de Molina, però ella mateixa reconeixia haver fallat, assegurant que "ja sabia que no guanyaria". Per la seva banda, Natàlia Corvo va sorprendre amb 'Mujer contra mujer' i una força encantadora, però no va ser suficient per guanyar. 

L'anècdota 

Anna Molina i Marina Sánchez van escollir la mateixa cançó per enfrontar-se a la final... 'Vestida de Nit', de Sílvia Pérez Cruz. Ambdues van haver de canviar el tema el que va suposar un nou repte. 

Concert d'Objectiu Paki a Riudoms

concert objectiu paki

Aquest pròxim dimecres, 7 de desembre, a les 19.30 h (obertura de portes a les 19.00 h), el Teatre Auditori Casal Riudomenc de Riudoms acollirà el concert dels 10 participants d'Objectiu Paki a Canal Reus. L'entrada és lliure i amb aforament limitat a la capacitat de la sala. El concert s'enregistrarà i el podran veure per Canal Reus la nit de Cap d'Any, després de les campanades. 

Recupera la final d'Objectiu Paki

Paraules clau:

Notícies relacionades