Back to top

Marta Custic i Pablo Llamas campions d’Espanya júnior de tennis

Aquest dissabte el Club Tennis Reus Monterols ha acollit les finals del Campionat d'Espanya Júnior de Tennis, on s'han pogut veure els jugadors de més alt nivell de la categoria.

Els aficionats que es van acostar dissabte al matí al Club de Tennis Reus Monterols van poder gaudir d'una jornada de tennis d'altíssim nivell. Les finals del campionat d'Espanya Junior es van saldar, finalment, a favor del gadità Pablo Llamas i de la tinerfenya Marta Custic.

tennis

En el quadre masculí Llamas va derrotar per 5/7 6/2 6/2 a Max Alcalà, en un partit molt disputat, establint-se com una de les promeses del tennis espanyol després que el passat mes de març guanyés el seu primer títol professional a Múrcia. En la categoria femenina, Marta Custic ha donat la sorpresa imposant-se la favorita i cap de sèrie del torneig, Jessica Bouzas, per 6/2 7/6.

Tot i que el torneig ha adoptat un format reduït a causa de la COVID-19, s'ha volgut mantenir la cita tant des del club reusenc com per part de la Federación Española de Tenis, que han valorat molt positivament el seu desenvolupament i el nivell dels partits disputats. 

tennis

Tant per a Llamas com per a Custic aquest és el seu segon campionat d'Espanya de tennis individual, després d'haver-lo aconseguit en la categoria aleví l'any 2014.

Paraules clau:

Notícies relacionades