Back to top

Marta Llorens: 'El govern de Reus està més desunit del que sembla'

La portaveu del grup municipal de la CUP a l'Ajuntament ha assegurat a Canal Reus que el cas de la llamborda ha estat una bomba de fum de l'alcalde per tapar el pla estratègic d'ERC.

Marta Llorens ha fet aquest dimecres balanç dels dos anys de govern a la ciutat. Des de l'oposició, la portaveu de la CUP a l'Ajuntament de Reus, assegura que "el govern no compleix amb les expectatives i es dedica a teoritzar". A més, diu que "el que haurien de fer és tocar de peus a terra i abordar els problemes reals de la ciutadania" que per la CUP són "l'habitatge, la pobresa energètica i la brutícia", entre altres. 

Des de la CUP consideren, a més, que el govern "aparenta unió des de fora però realment treballen en departaments estancs". De fet, assegura Llorens que el cas de la llamborda robada a la plaça del Mercadal de Reus és "una cortina de fum" de Carles Pellicer per tapar el pla estratègic. Un pla, del que la CUP se n'ha volgut desvincular perquè consideren que "està polititzat" perquè les persones que s'han escollit per redactar-lo s'han escollit a dit. 

Llorens també critica que tres de les persones que lideren el govern, la vicealcaldessa, la regidora d'Habitatge i la regidora de Serveis Socials, ocupin càrrecs més enllà de la ciutat. Noemí Llauradó és també presidenta de la Diputació de Tarragona, mentre que Teresa Pallarès ha estat escollida recentment delegada del Govern de la Generalitat al Camp de Tarragona i Montserrat Vilella directora general d'Autonomia Personal i Discapacitat. 

Paraules clau:

Notícies relacionades