Back to top

Martí Casas: "És un orgull poder defensar aquests colors"

El davanter prové del CP Calafell, on ha quallat una magnífica temporada erigint-se en el màxim golejador de l'OK Lliga amb 40 dianes.

El Reus s'apunta un dels grans noms de l'estiu amb el fitxatge de Martí Casas. Es tracta d'un golejador nat, que ve de ser el màxim golejador de l'OK Lliga amb 40 gols vestint la samarreta del Calafell, amb una mitjana d'un gol i mig per partit. De fet, el davanter ha estat imprescindible perquè el conjunt del Baix Penedès pogués guanyar l'Europe Cup (2021/2022) i hagi acabat tercer de la fase regular de la competició domèstica.

El fitxatge de Martí Casas el va avançar Canal Reus a finals de febrer, i tres mesos més tard, el jugador ja vesteix la samarreta roig-i-negra. D'aquesta manera, Martí Casas es converteix, de manera oficial, en el primer reforç de Jordi Garcia de cara al curs 2023/2024. Nascut el 1995, el 18 del Reus ha jugat al Mataró, al Vic, al Noia, al Forte dei Marmi i al Calafell

Martí Casas ha firmat un contracte de dues temporades i una més d'opcional, és a dir, que si tot va bé, la vinculació entre ambdues parts s'allargarà, com a mínim, fins al 2026. Ara mateix el davanter es troba en plena preparació per l'Europeu que es disputarà a Sant Sadurní d'Anoia del 17 al 22 de juliol conjuntament amb tres companys roigs-i-negres: Càndid Ballart, Marc Julià i Sergi Aragonès.

Escolta les primeres declaracions de Martí Casas com a roig-i-negre

Paraules clau:

Notícies relacionades