Back to top

Martí Casas, primer fitxatge del Reus 2023/2024

Segons ha pogut saber Canal Reus, l'actual referent del CP Calafell ha donat el vistiplau a la proposta roig-i-negra i vestirà la samarreta ganxeta la temporada vinent.

Si no hi ha cap daltabaix d'última hora, el Reus ha donat un cop damunt la taula en el mercat de fitxatges. Martí Casas Lozano, nascut l'agost del 1995, serà el primer reforç del club ganxet de cara a la temporada que ve. L'exjugador de Mataró, Vic, Noia i Forte dei Marmi, i ara mateix referent del Calafell, deixarà l'entitat del Baix Penedès per jugar a la capital del Baix Camp, segons ha pogut saber Canal Reus.

Pólvora

Casas va arribar al Calafell el gener de l'any passat, procedent del Forte italià. En aquell moment, també va sonar com a possible reforç del Reus, però els de Jordi Garcia finalment es van reforçar amb Sergi Aragonès, un fitxatge que us vam avançar des d'aquest mitjà. El 18 del Calafell és indiscutible i imprescindible per Ferran López, i va ser clau perquè els calafellencs aixequessin la Copa de la CERS el curs passat. Actualment, el de Mataró suma 31 gols en 19 partits de l'OK Lliga. Una competició que va arrancar marcant una maneta al Caldes i una altra al Lleida.

D'aquesta manera, i sempre segons la informació que té aquest mitjà, el fitxatge de Martí Casas pel Reus serà la gran sorpresa del mercat, ja que el de Mataró hauria rebutjat una sucosa oferta de l'Oliveirense portuguès per aterrar al Palau d'Esports.

El mercat es mou

FOTOGRAFIA: Laia Campos

Després de la confirmació de la baixa de Martí Zapater, Canal Reus els pot explicar que el Reus ha tingut converses amb Àlex Rodríguez, però les negociacions entre el club i el de Sant Hipòlit no han fluït i, segurament, el del Liceo acabarà el seu contracte amb l'equip corunyès i tornarà cap al seu Voltregà.

Paraules clau:

Notícies relacionades