Back to top

En marxa la campanya de Donació de Sang de la Ganxet Pintxo

Totes les persones que donin sang seran obsequiades amb dos vals a bescanviar per qualsevol de les tapes que s'ofereixen a l'edició de la Ganxet Pintxo d'enguany

Aquest dijous ha arrencat a l'Hospital de Sant Joan la campanya de Donació de Sang que tradicionalment s'organitza amb motiu de la Ganxet Pintxo. Gràcies a la generositat dels establiments participants tots els donants que s'arribin al Banc de Sang a fer les seves donacions seran obsequiats amb dos vals a bescanviar per qualsevol de les tapes que s'ofereixen a l'edició d'enguany.

Crida a donar sang

D'aquesta manera la ruta vol conscienciar a la ciutadania sobre la importància de les donacions, i fer-ho en un moment transcendent atenent que les reserves del Banc són escasses. "Fa molts anys que organitzem aquesta campanya. Però m'atreviria a dir que en aquesta ocasió és més necessària que mai" ha afirmat el coordinador de la Ganxet Pintxo, Jaume Batista, que ha volgut subratllar la col·laboració dels establiments participants per fer-la possible.

"En aquestes vint edicions hem procurat que la ruta, més enllà d'un operatiu de caràcter gastronòmic, tingués també la vocació de sumar en benefici de múltiples iniciatives ciutadanes. I m'atreviria a dir que la donació de sang ha estat sempre una de les causes principals que hem impulsat gràcies a l'interès establiments participants que hi han col·laborat de manera entusiasta" ha afirmat Batista.

Consulta totes les tapes de la Ganxet Pintxo

Les donacions de sang es poden fer dimarts i dijous, en horari de matí i tarda, i el dimecres només en horari de matí. Es pot reservar hora a través d'aquesta pàgina web.

Paraules clau:

Notícies relacionades