Back to top

En marxa la carretera de la Selva tot i la lluita judicial

La Diputació de Tarragona ha posat en marxa, aquesta setmana, les obres de millora de la carretera que uneix Almoster i la Selva del Camp.
Carretera Selva del Camp Almoster.

Aquest dimecres ja s'han pogut veure diverses topògrafs sobre el terreny d'algunes de les finques que s'expropien per poder millorar la carretera que uneix Almoster i la Selva del Camp.

Gepec, Unió de Pagesos, la Plataforma en Defensa del territor, el Casal Popular la Raconera i la Plegadora fa més de 5 anys que denuncien aquesta construcció. De moment, les entitats resten a l'espera de conèixer si el Jutjat Contenciós número 2 de Tarragona accepta el recurs presentat fa mig any.  

Topògraf.

D'altra banda, les entitats contràries a la carretera consideren que amb aquest projecte es donarà pas a l'especulació dels terrenys d'aquests municipis.  La membre de la plataforma @noaladuplicacio, Laia Muntas, destaca que 'ja hi ha constructores que s'han posat en contacte amb pagesos de la Selva per comprar-los els terrenys'.

Les entitats critiquen l'inici de les obres

Les entitats també qüestionen que l'inici dels treballs s'hagi donat des del municipi de la Selva del Camp, quan es coneix la perillositat de l'accés a la via a través d'Almoster. La Diputació defensa que l'actuació permetrà reduir el trànsit rodat per l'interior de la localitat. Tot plegat, en unes obres de 5 milions d'euros, que afectaran un tram de 3,7 quilòmetres.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades