Back to top

En marxa la incubadora TIC, l'aposta econòmica de Reus

Un projecte inclòs en el Pla de Reactivació Econòmica i Social destinat a totes les startups i empreses TIC amb projectes emprenedors que es vulguin instal•lar a la ciutat.

Redessa brinda als emprenedors l'oportunitat d'engegar les seves propostes tecnològiques a través de la nova Incubadora TIC 'Sensor'. Un programa que vol captar totes aquelles startups amb projectes innovadors amb l'objectiu de crear noves empreses tecnològiques a la ciutat de Reus. 

Nou mesos d'acompanyament professional

El primer procés de presentació de projectes estarà obert fins al 16 d'octubre. Els seleccionats gaudiran durant nou mesos de la incubadora que ofereix un espai a les oficines del Tecnoparc i un programa d'acompanyament a través de consultors experts en el creixement d'empreses TIC. 

Carles Pellicer

Pla de Reactivació Econòmica i Social de Reus

La incubadora TIC és un dels projectes que s'emmarquen en el Pla de Reactivació Econòmica i Social de Reus i compta amb un pressupost de 30.000 euros. D'aquesta manera, el consistori pretén dinamitzar i reactivar l'economia local a través de les noves tecnologies. La idea és captar una quinzena de projectes i fer-los créixer de forma escalable, facilitant l'accés a fonts de finançament i oferint alhora un espai de coworking.
 

Paraules clau:

Notícies relacionades