Back to top

En marxa la web de les eleccions generals del 10N

L'Ajuntament de Reus ha activat el web d'eleccions eleccions.reus.cat amb tota la informació corresponent a les Eleccions Generals del 10 de novembre, per poder seguir els desenvolupament de la jornada electoral a Reus.
Web

L'Ajuntament ha renovat aquest 2019 el web d'eleccions i ha incorporat mapes interactius que permeten a l’usuari plasmar sobre el plànol de la ciutat totes les dades que es van generant al llarg de la jornada electoral. L’eina ofereix la possibilitat de comparar dades actuals i històriques i fer múltiples combinacions i comparacions sobre el mapa de Reus, amb l'eina de Geoportal.

https://eleccions.reus.cat/

Minut a minut

Les dades de participació s'aniran incorporant al web a les 14:00, les 18:00 i les 20:00h. Un cop es tanquin els col·legis electorals, a les 20:00 h, s'hi anirà indroduïnt el minut a minut de l'escrutini dels vots emesos. Totes les dades s'oferiran en referència al global de la ciutat, per col·legis i per districtes electorals i per seccions censals. Cal tenir en compte que aquestes dades hauran de ser oficialitzades per la Subdelegació del Govern de l’Estat i per tant el seu valor és merament informatiu.

Al web municipal també s'hi poden consultar les dades dels comicis anteriors i els col·legis electorals, entre altres informacions.

Consulta el cens

Com a novetat, la web habilita un accés per què la ciutadania empadronada a Reus pugui comprovar telemàticament el col·legi electoral, el districte censal i la mesa on vota. Per fer-ho, cal entrar a la Carpeta Ciutadana de la seu electrònica amb identificació digital (tutorial idCat Mòbil).

Paraules clau:

Notícies relacionades