Back to top

En marxa les obres als barris Sol i Vista i Immaculada

L'obra, consisteix en la remodelació del carrer Roger de Llúria. El projecte total, amb un pressupost de 400.000 euros, es troba en el 45% de la seva finalització.
Obres Sol i Vista i Immaculada

La remodelació dels Barris Sol i Vista i Immaculada de Reus era un compromís del mateix alcalde de Reus, Carles Pellicer.  Fins allà s’hi ha desplaçat aquest dimecres juntament  amb els regidors d’Urbanisme i de Medi Ambient i Ocupació, acompanyats de veïns de la zona, per comprovar l’evolució dels treballs.
I és que el projecte executat incorpora consideracions dels veïns, recollides en les sessions de participació que s’han realitzat amb tècnics municipals i membres de l’Ajuntament.

A més, i per tal de minimitzar l’impacte de les obres en els veïns de la zona, s’ha facilitat un pla d’accessibilitat als veïns del barri amb mesures per facilitar el seu accés durant les obres.

Cal recordar que el projecte defineix les obres de remodelació dels carrers d’Entença, d’Almirall Requesens, tram del carrer de Roger de Llúria i el tram del carrer de Nelson Mandela entre raval de Sol i Vista i d’Almirall Requesens. L'obra es preveu que finalitzi el proper mes d'octubre.

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha apuntat que "els barris necessitaven una remodelació total. Amb el Pla de Barris hi hem pogut actuar, i amb la visita d'obres d'avui vol dir que estem en la meitat de la seva finalització".

Paraules clau: