Back to top

En marxa el primer bicibús de Cambrils

Promoure el canvi cap a la mobilitat sostenible i que els nens i nenes s'activin des de bon matí són alguns dels objectius d'aquesta iniciativa.

L'AMPA de l'Escola La Bòbila de Cambrils ha posat en marxa el Bicibus, un petit pas per visualitzar la gran quantitat de famílies que opten per aquest transport, més saludable i sostenible. Agafant d'exemple el funcionament d'aquest projecte a altres ciutats catalanes com Vic o Barcelona, el Bicibus té la voluntat de promoure el canvi cap a la mobilitat sostenible, adquirir noves habilitats i millorar la salut i rendiment escolar dels nens.

Volen que s'ampliï en un futur

En el cas de Cambrils, de moment, es tracta d'una prova pilot que té lloc tots els divendres a les 8:45 h i que va des de l'antiga Estació de ren fins a l'escola, amb una parada en l'Avinguda Baix Camp cantonada amb l'Avinguda Passeig St. Joan Baptista. Tot i que quan van començar a l'inici de curs només eren unes poques famílies, a poc a poc cada vegada més persones s'hi estan interessant i la intenció és, en un futur, poder optar per tenir diferents línies des de barris o punts de sortida diversos.

Paraules clau:

Notícies relacionades