Back to top

En marxa "Temps d'Esbarjo", la pintada horitzontal de l'escola Isabel Besora

Es tracta de la iniciativa "Pintades Horitzontals" que s'està duent a terme a tres escoles de Reus amb la voluntat de fer dels patis un lloc que vagi més enllà de la diversió i el temps lliure

Fa un parell de setmanes que a Reus es van començar a dibuixar les pintades de la tercera edició del Concurs de Pintades Horitzontals, on les tres obres guanyadores d'enguany, que han estat triades entre 26 propostes, plasmen la seva creació als patis de 3 escoles reusenques, en aquest cas, l'Escola Prat de la Riba, l'Alberich i Casas i a l'Escola Isabel Besora.

Aquesta setmana és el torn de l'última escola, l'Isabel Besora, on l'artista reusenc Miquel Falgàs està immers en la creació de la seva proposta "Temps d'Esbarjo". Segons el mateix autor es tracta d'una pintura abstracta que pren la zona com un punt de reunió de la canalla, on interactuen, es relacionen i creixen i, jugant amb l'arquitectura pròpia de la pista i les seves línies, es genera una imatge. A part de l'estètica, és una manera d'establir un vincle entre els alumnes i l'art.

Compartir una estona amb l'artista

A més, els alumnes de l'Escola Isabel Besora també tindran l'oportunitat de compartir una estona amb l'artista, gràcies a una xerrada on s'explicarà de què va el projecte, de què tracta l'obra i podran resoldre tots els seus dubtes sobre la pintura abstracta.

Paraules clau:

Notícies relacionades