Back to top

Mas Carandell i el Reus Deportiu, afectats per l'incendi d'OVH

L'incendi a les instal·lacions d'un dels majors centres de dades d'Estrasburg ha afectat a diverses entitats d'arreu del món

La matinada del passat dimecres 10 de març, les instal·lacions d'OVH a Estrasburg, un dels majors centres de dades del món, van patir un incendi que va afectar greument molts dels seus servidors.

Aquest succés ha perjudicat diverses empreses i corporacions d'arreu del món que utilitzaven els seus serveis. En el cas de Reus, el succés ha provocat afectacions en el funcionament del Mas Carandell i el Reus Deportiu.

El Mas Carandell ja ha solucionat la incidència

mas carandell ovh

En el cas del Mas Carandell ha inhabilitat l'ús de diverses aplicacions, així com algunes funcions que permetien portar a terme les preinscripcions a les accions.Segons l'Ajuntament de Reus, els serveis del Mas Carandell ja s'han restablert.

Problemes en les reserves del Reus Deportiu

Per la seva part, el Reus Deportiu, també s'ha vist afectat. En concret ha experimentat problemes en el sistema utilitzat per fer reserves entre altres serveis, impedint als socis poder-se apuntar a través de l'aplicatiu. Continua treballant per solucionar aquestes disrupcions en les seves operacions el més aviat possible. 

Paraules clau:

Notícies relacionades