Back to top

Mas Carandell impulsa l’autonomia digital de petites i mitjanes empreses

Els pròxims tallers per impulsar una transformació digital del negoci es duran a terme l’1 i 2 de març i el 15 i 16 de març.

Mas Carandell ofereix tallers de certificació digitals i tràmits en línia sobre l'ús eficient de certificat i la signatura digitals, el funcionament de la carpeta empresa de la seu electrònica de l'Ajuntament i la realització de tràmits en línia més freqüents per relacionar-se amb altres administracions com el Canal empresa, la Seguretat social, l'Agència tributària o el SEPE, entre d'altres.

Tallers formatius en línea

Les accions formatives d'accés lliure i subvencionades pel consistori formen part de les mesures establertes en el Pla Reactivem Reus de reactivació socioeconòmica de la ciutat i tenen l'objectiu de promoure l'autonomia digital de les microempreses, les petites empreses i els professionals autònoms de Reus. El passat 22 de febrer ja es va oferir la primera de les tres edicions previstes d'aquests cursos.

Mas Carandell

El dilluns van participar-hi a la conferència, de 4 hores i en línea a través de Zoom, empreses i autònoms de la ciutat de diversos sectors. Les properes edicions dels tallers seran l'1 i 2 de març i el 15 i 16 de març.

Per formar-hi part, només cal inscriure's a través del web del Mas Carandell o bé presencialment a Mas Carandell el dilluns de 9 a 17 h i de dimarts a divendres de 9 a 14 h. D'ambdues maneres, es rebrà l'enllaç per poder accedir a la sala mitjançant el correu electrònic.


do montsant

Paraules clau:

Notícies relacionades