Back to top

Mas Carandell oferirà assessorament empresarial gratuït

L'Institut Municipal de Formació i Empresa Mas Carandell donarà suport a l'emprenedoria i a la creació d'empreses amb l'objectiu de dinamitzar l'activitat empresarial de la ciutat.

Sota l'eslògan "Acompanyem des de la proximitat, inspirem des de la professionalitat" Mas Carandell posa en marxa el servei d'assessorament empresarial per tal d'impulsar l'emprenedoria i la posada en marxa de projectes professionals a Reus, un servei que fins ara s'oferia des de Redessa.

El nou espai permetrà a les persones que tenen un projecte professional o una idea de negoci tenir accés a diferents serveis de suport empresarial com "orientació de formes jurídiques, acompanyament en el disseny del pla d'empresa, estudi viabilitat econòmica i financera i suport en tràmits administratius, entre altres", segons explica el regidor d'Empresa i Ocupació.

Espai Emprenedoria Mas Carandell

Altres serveis

El servei d'assessorament també ofereix dos tipus de programes: el servei Reempresa amb l'objectiu d'oferir un relleu de negocis i establiments en funcionament per evitar-ne el tancament; i el servei Coopcamp, que té per objectiu impulsar el cooperativisme i l'economia social.

Per tal de rebre aquest assessorament, sense cap cost econòmic, les persones interessades hauran de demanar cita prèvia presencialment a Mas Carandell en horari de dilluns a divendres de 9 a 14 h, trucar al telèfon 977 010 850, o bé, enviant un missatge a l'adreça correu@mascarandell.cat.

Paraules clau:

Notícies relacionades