Back to top

Mas Carandell realitzarà el 100% de l'oferta formativa en línia

Enguany el catàleg s’ha dissenyat al 100% en modalitat no presencial i els cursos es caracteritzaran per una temàtica innovadora adaptada a la situació actual.

Desenvolupament professional, emprenedoria i ocupació, gestió de persones o innovació i desenvolupament, són algunes de les opcions que es podran cursar enguany a Mas Carandell.

Amb la campanya "nous temps, noves oportunitats" el centre formatiu dóna inici al que serà un any atípic en el desenvolupament dels cursos. El 100% de l'oferta formativa que el centre posa a disposició de la ciutadania seran en línia i els cursos es caracteritzaran per una temàtica innovadora, sempre adaptats a la situació actual.

Carles Prats, Regidor d'Empresa i Ocupació de l'Ajuntament de Reus ha explicat que els nous cursos són molt importants per a la gestió eficient i el teletreball. També s'han inclòs altres àmbits com la prevenció de riscos o la gestió de les persones, també específics i adaptats a la realitat actual.

Serveis en línia

En aquesta mateixa línia telemàtica la revista que s’ha editat enguany és una publicació en línia i interactiva, que compta amb enllaços, permetent navegar i inscriure’s pels diferents recursos d’orientació, formació i ocupació que Mas Carandell ofereix.

De cara al gener, i si l’evolució de la pandèmia ho permet, es preveu poder ampliar l’oferta amb propostes formatives presencials, així com prestar progressivament els diferents serveis a les instal·lacions de Mas Carandell.

 

Paraules clau:

Notícies relacionades