Back to top

'Mas dels Peluts', saturat per l'abandonament animal

L'entitat reusenca es troba desbordada després de l'estat d'alarma i tem que la situació s'agreugi en el període estival.

Mas dels Peluts, entitat reusenca que s'encarrega de gestionar adopcions de gossos, gats i rosegadors abandonats, està saturada.

La pandèmia del coronavirus ha provocat que desenes de famílies abandonessin al Baix Camp la seva mascota en els últims tres mesos davant la falsa creença que els animals podien contagiar la COVID-19 a les persones, a més dels possibles problemes econòmics que impedirien als amos tenir cura de les bestioles.

Mas dels Peluts denuncia que les xifres s'eleven a més d'una trentena de gats, vora vint-i-cinc gossos i incomptables rosegadors, una situació que els ha desbordat.

cartell adopta

Qualsevol ajuda és benvinguda davant d'un estiu difícil

L'Associació de Veïns Primer de Maig de Reus ha destinat els fons recaptats d'un partit de futbol sala benèfic a Mas dels Peluts, que necessiten roba, menjar, mantes i finançament per cobrir les despeses veterinàries.

A més, demanen ajuda a la ciutadania per acompanyar els animals o treure'ls a passejar si no poden adoptar-los.

Accedeix a la pàgina de Facebook de Mas dels Peluts aquí.

Asseguren que moltes persones els han trucat amb la voluntat d'adoptar durant el període de confinament només per poder sortir al carrer amb el gos, però que passat l'estat d'alarma no s'han interessat a tornar.

Temorosos que s'incrementin els casos durant el període estival, l'entitat es replanteja ampliar les instal·lacions, però en cap cas abandonar els animals a la seva sort.

Paraules clau:

Notícies relacionades