Back to top

Mas Miró podria convertir-se en el museu europeu de l'any 2022

Es tracta de l'única candidatura catalana nominada a aquests premis. Un reconeixement per la seva tasca de difusió de l'obra de Joan Miró i l'íntima relació de l'artista amb Mont-roig del Camp.

Mas Miró podria convertir-se en el Museu Europeu de l'any aquest 2022. Així ho ha dictaminat el Fòrum de Museus Europeus, que reconeix l'excel·lència en l'escena museística d'Europa. Una nominació que vol realçar la seva tasca de difusió de l'obra de Joan Miró i l'íntima relació de l'artista amb Mont-roig del Camp, el paisatge natural i la cultura rural catalana.

De fet, la Fundació Mas Miró és l'única candidata de Catalunya nominada a aquest premi, juntament amb tres museus més de l'Estat Espanyol. Un premi que permetrà posar Mont-roig al mapa i que la Costa Daurada no només sigui coneguda pel sol i la platja, sinó també pel seu patrimoni.

Al maig es coneixerà el guanyador

Així doncs, caldrà esperar fins al mes de maig del 2022 per conèixer qui és el guanyador del guardó més prestigiós i de llarga durada que es dona als museus europeus.

Paraules clau:

Notícies relacionades