Back to top

Mas Miró tanca el primer any amb més de 7.000 visitants

La fundació valora molt positivament aquesta xifra, tot i que inicialment s'havia marcat superar els 10.000. El museu ja es marca els propers reptes, com són la creació de la botiga i la segona fase de rehabilitació.
Mas Miró tanca el primer any amb més de 7000 visitants

Mas Miró tanca el seu primer any d'activitat amb més de 7000 visitants. El museu va obrir el maig de 2018, i tot i que es va marcar com a repte arribar a les 10.000 visites, valora molt positivament els primers registres d'activitat. Després d'aquests mesos, el museu ja posa la mirada en els propers projectes, que inclouen la creació d'una botiga i la segona fase de rehabilitació a partir d'una subvenció de la Generalitat de 61.000 euros. "Això ens permetrà obrir espais nous no visitables fins ara. No serà una intervenció molt llarga: preveiem quatre mesos entre finals d'any i principis del vinent, durant la temporada baixa", diu la directora de Mas Miró, Elena Juncosa.

El museu també fa constància de la bona reputació que té el centre, tant a les xarxes com al llibre de visites. Pel que fa a la procedència dels visitants, més de la meitat són del territori, seguits del públic francès, alemany i anglès. I és que un dels reptes que es marcava Mas Miró, era consolidar l'espai al municipi. "El que hem volgut és apropar el centre a la gent del municipi. Si primer no ens ho creiem els de casa, és molt difícil portar-ho fora o donar-lo a conèixer", afegeix el president de la Fundació Mas Miró, Fran Morancho.

Mas Miró seguirà impulsant les activitats com són els tallers educatius o les Nits al Mas Miró. Aquesta oferta s'ampliarà amb les visites teatralitzades a partir d'aquest mes d'abril i el Hall Escape Mas Miró a l'estiu.

Paraules clau: